126 almene boliger skal renoveres i Birkerød

126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød skal totalrenoveres over de næste 3 år. Visualisering / Creo Arkitekter A/S

Ole Jepsen A/S afgiver det økonomisk mest fordelagtige tilbud på helhedsrenoveringen af 126 almene boliger i Birkerød.

Ole Jepsen A/S har med knap 122 mio. kr. afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud med bedste forhold mellem pris og kvalitet på Byager Vænge i Birkerød.

Dermed forventer Boligselskabet Birkebo v/ Boligkontoret Danmark at indgå kontrakt med Ole Jepsen A/S på helhedsrenoveringen af boligafdelingen, der består af 126 almene boliger.

Byager Vænge er en klyngehusbebyggelse, der er fordelt på 31 ungdomsboliger og 95 familieboliger i ét plan, som til sammen udgør et areal på 7.935 m2.

Boligerne er opført i 1970’erne og helhedsrenoveringen har derfor fokus på at gøre boligerne mere tidssvarende ved at udnytte dagslyset optimalt og med bedre adgange til de udendørs gårdområder.

Derudover omhandler projektet arbejder som tag- og facaderenovering, energioptimering, varmegenvindning, kriminalpræventive tiltag og forbedring af udearealerne og gårdrummene mellem boligerne.

Projektet har Creo Arkitekter A/S som totalrådgiver og arkitekt, mens ingeniørydelserne varetages af Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S og landskabsydelser af Arkplan ApS.

Renoveringen bliver gennemført á 8 etaper og forventes at starte primo oktober 2017 med en samlet byggetid på 3 år. Beboerne vil være genhuset undervejs.

Nyheder

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere

Entreprenøren skal totalrenovere 126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød over de næste tre år. Hovedentreprisen har en værdi af knap 140 mio. kroner Læs mere

Kickstart din karriere som byggeleder i Ole Jepsen A/S. Du bliver fastansat byggeleder fra første arbejdsdag, hvor du gennem et skræddersyet forløb med fokus på din Læs mere

En tilfreds bygherre indviede 18 indflytningsklare ældreboliger opført af Ole Jepsen A/S Læs mere