Afdelingschefer øger ejerandel hos Birkerød-entreprenør

Afdelingscheferne Per Svolgaard (tv) og Søren Bøggild Helmersen (th) ejer fremover hver 20 procent af Ole Jepsen A/S. Stifter og administrerende direktør Ole Jepsen (i midten) er fortsat majoritetsaktionær med en ejerandel på 60 procent. Foto / Ole Jepsen A/S.

Ole Jepsen A/S ændrer ejerstruktur for at fremtidssikre virksomheden.

Af Rasmus Gregersen, Licitationen, 1. maj 2018

Entreprenørvirksomheden Ole Jepsen A/S, med base i Birkerød, styrker nu sin ejerkreds.

Det sker ved, at afdelingscheferne Per Svolgaard, 46, og Søren Bøggild Helmersen, 38, øger deres respektive ejerandele fra seks til 20 procent.

Administrerende direktør Ole Jepsen reducerer dermed sin egen ejerandel fra 88 til 60 procent. Han forklarer, at ændringen skal ses som en fremtidssikring af virksomheden og samtidig som en anerkendelse af de to chefers betydning for virksomhedens succes.

– Som virksomhed ønsker vi at være kendt for vores gode købmandskab, den tætte og personlige kontakt og ikke mindst kompromisløsheden, når det gælder kvalitetsbyggeri til den billigste pris. Det er i dén grad noget, både Per og Søren er garanter for, siger Ole Jepsen, der samtidig understreger, at den nye ejerstruktur ikke vil medføre ændringer i virksomhedens organisation eller strategi.

Det er således fortsat være konkurrenceopgaver for boligselskaber, offentlige bygherrer og kommuner, der vil være i fokus hos Birkerød-entreprenøren.

Fin ordrebeholdning og stigende omsætning
Ole Jepsen A/S har endnu ikke offentliggjort sit 2017-regnskab, men ifølge direktøren kommer man ud med et resultat på niveau med rekordåret 2016, hvor overskuddet lød på 23 mio. kroner før skat.

I 2018 tegner udsigterne fortsat positive for Birkerød-entreprenøren, som for hele året forventer en omsætning på et lidt højere niveau end i fjor.

– Vi er gået ind til året med en meget fin ordrebeholdning og kan generelt se tilbage på en bedre opstart end tidligere år. Vi har flere større igangværende opgaver, som er startet op i 2017 eller tidligere og fortsat henover årsskiftet, siger Ole Jepsen.

Det gælder blandt andet Kasperskolen i Skovlunde, som ombygges fra VUC til specialskole, samt en omfattende ombygning af plejehjemmet Ørbygård i Rødovre.

Ole Jepsen stiftede Ole Jepsen A/S i 2005 og ansatte både Per Svolgaard og Søren Bøggild Helmersen året efter.

Artiklen blev bragt i Licitationen 1. maj 2018

Nyheder

I Ole Jepsen A/S bruger både ledelse og medarbejdere mange ressourcer på vinterforanstaltninger for at sikre et godt arbejdsmiljø for alle på vores byggepladser hele vinteren igennem. Læs mere

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til reception i anledningen af Ole Jepsens 60-års fødselsdag torsdag den 6. december 2018 kl. 14-17 Læs mere

Endnu en milepæl er nået i opførelsen af den 3.370 m2 store mandskabs- og garagebygning. Læs mere