Byager Vænge – Helhedsrenovering af 126 almene boliger

Visualisering af Byager Vænge som det vil se ud efter helhedsrenoveringen i 2020. Visualisering / Creo Arkitekter A/S

Sagsnavn
Byager Vænge

Adresse
Byager Vænge, 3460 Birkerød

Entrepriseform
Hovedentreprise

Sagsnummer
222

Bygherre
Boligselskabet Birkebo, afdeling 7 v/ Boligkontoret Danmark

Totalrådgiver og arkitekt
Creo Arkitekter A/S

Ingeniør
Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Landskab
Arkplan ApS

Kommune
Rudersdal

Byggeperiode
Oktober 2017 – december 2020

Beskrivelse af byggeriet
For Boligselskabet Birkebo v/ Boligkontoret Danmark udfører Ole Jepsen A/S hovedentreprisen på helhedsrenoveringen af boligafdelingen Byager Vænge, afdeling 7, der består af 126 almene boliger.

Byager Vænge er en klyngehusbebyggelse, der er fordelt på 31 ungdomsboliger og 95 familieboliger i ét plan, som til sammen udgør et areal på 7.935 m2.

Boligerne er opført i 1970’erne og helhedsrenoveringen har derfor fokus på at gøre boligerne mere tidssvarende ved at udnytte dagslyset optimalt og med bedre adgange til de udendørs gårdområder.

Projektet omhandler arbejder som tag- og facaderenovering, energioptimering, varmegenvindning og forbedring af udearealerne og gårdrummene mellem boligerne.

Renoveringen bliver gennemført á 8 etaper og har en samlet byggetid på ca. 3 år. Beboerne vil være genhuset undervejs som deres bolig renoveres.

Nyheder

Stort tillykke med svendebrevet til Justice Navarro Christoffersen, der har bestået svendeprøven og nu kan kalde sig murersvend. Efter næsten 4 års uddannelse kan Ole Jepsen A/S’ Læs mere

Ole Jepsen A/S’ to renoveringsprojekter, Farum Midtpunkt og Sortemosen, er indstillet til Renoverprisen 2018 og er med i kampen om at blive kåret som Danmarks bedste renovering. Læs mere

Undervisningslokalet var mandag skiftet ud med byggepladsen, da Ole Jepsen A/S bød 44 KEA-studerende velkommen på byggepladsbesøg på Plejehjemmet Ørbygård. Læs mere

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere