Byager Vænge – Ny prækvalifikation til Ole Jepsen A/S

126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød skal totalrenoveres. Visualisering / Creo Arkitekter A/S

Med en ny helhedsplan skal 126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød fremtidssikres med en totalrenovering. Ole Jepsen A/S er udvalgt til at afgive tilbud på opgaven.

Ole Jepsen A/S er udvalgt til at give tilbud på renoveringen af Byager Vænge, afd. 723-07 for Boligselskabet Birkebo v/ Boligkontoret Danmark.

Byager Vænge består af 126 almene familie- og ungdomsboliger i ét plan med tilknyttet have/terrasse og med til boligafdelingen hører et fælleshus og vaskeri.

I alt har 14 virksomheder anmodet om prækvalifikation til hovedentreprisen, hvor Ole Jepsen A/S altså er udvalgt som én ud af fem til at afgive tilbud på projektet.

Boligafdelingen skal nu gennemgå en totalrenovering med arbejder som tag- og facaderenovering, energioptimering, varmegenvindning, kriminalpræventive tiltag og forbedring af udearealerne.

Byggesagen skal gennemføres i 8 etaper, og beboerne vil være genhuset mens deres bolig bliver renoveret.

Projektet har Creo Arkitekter A/S som totalrådgiver og arkitekt, mens ingeniørydelserne varetages af Henneby Nielsen Rådgivende Ingeniørfirma A/S og landskabsydelser af Arkplan ApS.

Totalrenoveringen af Byager Vænge forventes at tage ca. 3 år.

Nyheder

Ole Jepsen A/S ændrer ejerstruktur for at fremtidssikre virksomheden. Læs mere

Stort tillykke med svendebrevet til Justice Navarro Christoffersen, der har bestået svendeprøven og nu kan kalde sig murersvend. Efter næsten 4 års uddannelse kan Ole Jepsen A/S’ Læs mere

Ole Jepsen A/S’ to renoveringsprojekter, Farum Midtpunkt og Sortemosen, er indstillet til Renoverprisen 2018 og er med i kampen om at blive kåret som Danmarks bedste renovering. Læs mere

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere