CSR – Vores sociale ansvar

Hos Ole Jepsen A/S tror vi på, at social ansvarlighed er nødvendigt for en virksomhed, hvis den også skal have succes i 2030.

Vi gør, hvad vi kan for at inkorporere CSR (Corporate Social Responsibility). Det er vigtigt for Ole Jepsen A/S at tilstræbe en forretningsform, hvor også andre end vores samarbejdspartnere får gavn af det arbejde, vi udfører.

CSR er inkorporeret i medarbejdernes tilgang til alle opgaver, vi udfører.

Social ansvarlighed begynder med en sund virksomhed

Udgangspunktet er, at det sociale ansvar begynder med driften af en sund og rentabel forretning. En sund og rentabel virksomhed er ikke kun til fordel for ejerkredsen. Den trives også, fordi:

  • den skaber arbejdspladser
  • den uddanner lærlinge i tømrerafdelingen
  • den uddanner praktikanter
  • den gavner samfundet
  • den lever op til kundernes ønsker og behov
  • den giver rammerne for at medarbejderne er stolte af deres job og glade for at være på arbejde

Målet er, at skabe en naturlig sammenhæng mellem indtjening, det størst mulige udbytte for vores kunder og de bedste betingelser for samfundet omkring os.

Vi gør vores bedste for at matche EU’s definition*, der siger, at CSR er et koncept, hvor virksomhederne frivilligt integrerer sociale og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter og i samspillet med interessenter.

Ole Jepsen A/S vil anerkendes bredt som ’det sikre valg’ – også når det gælder social- og miljømæssig bæredygtighed.

Læs om:

Vores egenproduktion

Praktik hos Ole Jepsen A/S

Vores miljømæssige engagement

Arbejdsmiljø og sikkerhed

 

 

*MEDDELELSE FRA KOMMISSIONEN om Virksomhedernes sociale ansvar: Virksomhedernes bidrag til bæredygtig udvikling – Bruxelles, den 2.7.2002 KOM(2002) 347 endelig

Nyheder

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til reception i anledningen af Ole Jepsens 60-års fødselsdag torsdag den 6. december 2018 kl. 14-17 Læs mere

Endnu en milepæl er nået i opførelsen af den 3.370 m2 store mandskabs- og garagebygning. Læs mere

I sommerens hede er de første betonelementer blevet rejst og fundamentet støbt på Garderkasernen i Høvelte, hvor Ole Jepsen A/S opfører ny garage- og mandskabsbygning. Læs mere