Ellekildehave – Renovering af 168 almene boliger

Ellekildehave

168 almene boliger skal renoveres i Ålsgårde. Foto / Ole Jepsen A/S

Sagsnavn
Ellekildehave

Adresse
Broloftet 1-84 og Omgangen 2-85, 3140 Ålsgårde

Entrepriseform
Hovedentreprise

Sagsnummer
217

Bygherre
Boliggården, afd. 31 Ellekildehave

Totalrådgiver
Jørgen Nielsen Rådgivende Ingeniører A/S

Arkitekt
Nova5 Arkitekter A/S

Ingeniør
Strunge Jensen Rådgivende Ingeniører A/S

Kommune
Helsingør

Byggeperiode
Februar 2017 – december 2018

Beskrivelse af byggeriet
Ole Jepsen A/S udfører hovedentreprisen på renoveringen for Boliggårdens afdeling 31, Ellekildehave, i Ålsgårde, hvor der skal udføres renoverings- og forbedringsarbejder.

Ellekildehave er et rækkehusbyggeri, opført i perioden 1988-1989, bestående af 168 boliger i ét og to plan fordelt på 33 blokke.

Renoveringen omfatter afrensning af boligernes betonfacader og udskiftning af udvendige betonfuger og listebeklædning på facaderne. Der skal etableres ventilation med varmegenvinding, ny dampspærre i lofter mod tagrum samt nye vindskeder ved gavle.

Dertil skal varmtvandsbeholdere, hoveddøre og beklædningsbrædder på haveskurene udskiftes.

Forbedringsarbejderne inkluderer etablering af ny stibelægning og –belysning, reparation af badeværelsesgulve samt udbedring af revner i indvendige porebetonvægge og i loftrummenes brandadskillelser.

Byggeriet vil foregå i etaper og beboerne genhuses i beboelsespavilloner imens der arbejdes i deres bolig.

Der er endvidere tilknyttet en beboerkoordinator til projektet, som bl.a. skal forestå genhusningerne og informationsmøder med beboerne.

Nyheder

Stort tillykke med svendebrevet til Justice Navarro Christoffersen, der har bestået svendeprøven og nu kan kalde sig murersvend. Efter næsten 4 års uddannelse kan Ole Jepsen A/S’ Læs mere

Ole Jepsen A/S’ to renoveringsprojekter, Farum Midtpunkt og Sortemosen, er indstillet til Renoverprisen 2018 og er med i kampen om at blive kåret som Danmarks bedste renovering. Læs mere

Undervisningslokalet var mandag skiftet ud med byggepladsen, da Ole Jepsen A/S bød 44 KEA-studerende velkommen på byggepladsbesøg på Plejehjemmet Ørbygård. Læs mere

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere