Gladsaxe Rådhus Bygning G – Modernisering og forbedring af indeklima

201 - Gladsaxe Rådhus 3

Gladsaxe Rådhus Bygning G. Foto / Ole Jepsen A/S

Sagsnavn
Gladsaxe Rådhus – Bygning G
Adresse
Rådhus Allé 3
2860 Søborg
Entrepriseform
Hovedentreprise
Sagsnummer
201
Bygherre og arkitekt
Gladsaxe Kommune
Ejendomscenteret
Kommune
Gladsaxe Kommune
Byggeperiode
Februar 2015 – april 2015

Beskrivelse af byggeriet
På Gladsaxe Rådhus skal Ole Jepsen A/S ombygge og modernisere en administrationsbygning ved siden af rådhuset, kaldet bygning G, hvor der er problemer med indeklimaet.

Projektet omfatter en modernisering af både stuetagen og 1. etage, hvor ombygningen udover at skabe forbedringer af indeklimaet også skal genskabe de oprindelige storrumskontorer i bygningens stueetage.

201 - Gladsaxe Rådhus 1

Der har været fokus på at forbedre indeklimaet under moderniseringen. Foto / Ole Jepsen A/S

Ombygningen omfatter, at der nedrives gipsvægge, betonvægpartier og udføres pudsreparationer af vægge. Der skal også etableres nye panellofter og nedhængte, akustiske systemlofter – begge med montagesystem.

Derudover skal der indsættes flere nye dørpartier med både enkelt- og dobbeltdøre samt flyttes et dørparti i stueetagen, der herefter genmonteres.

På 1. etage skal der opbygges vægge til et nyt glasparti med tilhørende dør.

Endvidere skal den eksisterende gulvbelægning afmonteres, gulvreparationer udføres og ny tæppe- og linoleumsbelægning skal monteres. Endeligt skal der på begge etager foretages maler- og el-arbejde.

Med moderniseringen og etableringen af de nye kontorlokaler forventes det, at det naturlige luftskifte og dermed indeklimaet i stueetagen mærkbart forbedres.

Nyheder

I Ole Jepsen A/S bruger både ledelse og medarbejdere mange ressourcer på vinterforanstaltninger for at sikre et godt arbejdsmiljø for alle på vores byggepladser hele vinteren igennem. Læs mere

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til reception i anledningen af Ole Jepsens 60-års fødselsdag torsdag den 6. december 2018 kl. 14-17 Læs mere

Endnu en milepæl er nået i opførelsen af den 3.370 m2 store mandskabs- og garagebygning. Læs mere