Grønnemose Skole – Til- og ombygning

Grønnemose Skole 3

Grønnemose Skole. Foto / Ole Jepsen A/S

Sagsnavn
Grønnemose Skole
Adresse
Skolesvinget 9, 2860 Søborg
Entrepriseform
Hovedentreprise
Sagsnummer
175
Bygherre
Gladsaxe Kommune v/ Børne- og Kulturforvaltningen
Arkitekt og projektledelse
Gladsaxe Kommune, Ejendomscentret
Ingeniører
Henrik Larsen A/S
Kommune
Gladsaxe Kommune
Byggeperiode
Oktober 2012 – september 2013

Beskrivelse af byggeriet
I forbindelse med sammenlægningen af Marielyst Skole og Høje Gladsaxe Skole til Grønnemose Skole, udførte Ole Jepsen A/S om- og tilbygningen af klubfunktionen for de større børn.

Byggesagen er udført i to etaper, hvor etape 2 først blev påbegyndt efter etape 1 var afsluttet, idet der var brugere på skolen i hele byggeperioden.

Etape 1 – Ny tilbygning på 420m2
Den nye tilbygning blev udført efter områdets arkitektur i forhold til tagkoter, modulering såvel som materialer.

Den laveste bygning er opført som modtagelsesområde med vindfang og garderober. Den høje bygning indeholder danse- og sportssal, dramasal med lille scene, musikstudie og øvelokaler. Der blev indrettet forbindelsesrum til lounge-område, nye toiletforhold, diverse depotrum, teknikrum til nyt ventilationsaggregat mv.

Etape 2 – Ombygning af eksisterende bygning – 785m2
Den eksisterende bygning er kendetegnet ved sin cirkulære planløsning under et stort kvadratisk, fladt tag. I den eksisterende bygning omhandlede renoveringsarbejder bl.a. el, vvs, ventilation, tømrer, murer og maler. Der blev etableret produktions- og elevkøkken med alrum, café og bar. Køkkenpersonalet har fået egne toilet- og badefaciliteter og køkkenenheden eget ventilationsunit.

Grønnemose Skole 2

Et kig ind i det nyetablerede caféområde. Foto / Ole Jepsen A/S

Herudover blev rum til bordtennis, PC og spilkonsoller istandsat og pigerum, hyggerum, grupperum mv. blev etableret. I bygningen blev værksteder, der dækker et bredt spektrum af kreative aktiviteter, og et ekstra kontorlokale ligeledes istandsat. Alle vægoverflader blev malet og øvrige overflader istandsat.

Udearealer
På det nyerhvervede grundstykke blev ny befæstning af grusareal med cykelparkering og grønt område etableret. Ved adgangspartiet blev et ’hænge-ud’-område med belægning, siddepladser og udvendig belysning opført.

Nyheder

Default: There is nothing to display at this time. Please check back later.