Helsinge Realskole – Udvidelse af skolen

Helsinge Realskole 1

Rektor og bygherre Jeppe Møller Tobberup foran den nye tilbygning på Helsinge Realskole. Foto / Ole Jepsen A/S

Sagsnavn
Helsinge Realskole
Adresse
Nygade 28, 3200 Helsinge
Entrepriseform
Hovedentreprise
Sagsnummer
155
Bygherre
Helsinge Realskole
Bygherrerådgiver og arkitekt
Tegnestuen Møllestræde A/S
Ingeniør
Dines Jørgensen & Co. A/S
Kommune
Gribskov Kommune
Byggeperiode
April 2011 – august 2012

Beskrivelse af byggeriet
Arbejdet på Helsinge Realskole omfattede opførelse af ny indskoling i form af en selvstændig nybygning på ca. 1.800 m2 samt ombygning i eksisterende ’villa’. Den nye bygning er opført med støbt terrændæk, etagedæk og bagmur i betonelementer. Formuren er opført i blanke mursten, tagkonstruktioner med hanebåndsspær beklædt med teglsten samt vinduer og udvendige døre i træ/alu.

Mellem den nye bygning og den eksisterende ’villa’ blev der etableret en forbindelsesgang med støbt built-up-tag på trapezplader beklædt med tagpap. Ydervæggen er opført i letkonstruktion beklædt med profileret bræddebeklædning.

Helsinge Realskole - trappe

Trappen er ‘organisk’, dvs. alle mål på buerne er unikke og alligevel er den valset i samme stykker stål fra bund til top. Foto / Ole Jepsen A/S

Endvidere blev der etableret nye faciliteter til ny klub i form af ny tilbygning på ca. 340 m2 samt ombygning i tilstødende bygningsmasse. Herudover etableres nyt parkeringsanlæg, brandveje og stiarealer samt beplantning.

Ole Jepsen A/S har på denne sag haft et tæt samarbejde med rådgivere og bygherre for at minimere generne for hele skolefunktionen, da den var i fuld brug under hele byggeperioden.

Læs i øvrigt interview med bygherre Jeppe Møller Tobberup.

Nyheder

Default: There is nothing to display at this time. Please check back later.