Høvelte Kaserne tager form i sommerheden

Den nye 3.374 m2 store garage- og mandskabsbygning på garderkasernen i Høvelte tager form. Foto / Ole Jepsen A/S

I sommerens hede er de første betonelementer blevet rejst og fundamentet støbt på Garderkasernen i Høvelte, hvor Ole Jepsen A/S opfører ny garage- og mandskabsbygning.

Imens de fleste har nydt sommeren på stranden, har håndværkerne på Garderkasernen i Høvelte arbejdet på højtryk på den nye 3.374 m2 store garage- og mandskabsbygning med plads til 16 køretøjer samt materiel-, bade-, omklædnings- og teknikfaciliteter til 160 mand for Forsvaret.

Betonfundamentet i garagedelen på den nye bygning på Høvelte Kaserne bliver støbt og glittet. (Foto / Ole Jepsen A/S).

Selvom termometeret i flere dage har ligget på omkring 30 grader, har det ikke holdt håndværkerne fra at rejse de præfabrikerede sandwichelementer i beton – enkelte op til 10,5 m høje, der bliver rammen om de nye mandskabsfaciliteter. I selve garagedelen, der skal rumme de nye køretøjer, er betonfundamentet blevet færdigstøbt.

Enkelte af de præfabrikerede sandwichelementer i beton er op til 10,5 m høje, og danner ramme om mandskabsbygningen til 160 mand. Foto / Ole Jepsen A/S

Byggeriet på Høvelte Kaserne begyndte i oktober 2017, hvor der forud for byggestart er revet gamle bygninger og bunkere ned, for at gøre plads til den nye garage- og mandskabsbygning.

Selvom sommerheden fortsætter, knokler alt personale på Høvelte Kaserne videre, for at gøre klar til rejsegildet i begyndelsen af september.

Nyheder

Default: There is nothing to display at this time. Please check back later.