Indvielse af 18 indflytningsklare ældreboliger

Roskildes borgmester Joy Mogensen indviede sammen med Omsorgscenteret Toftehøjens beboere og personale de 18 indflytningsklare ældreboliger. Foto / Ole Jepsen A/S

En tilfreds bygherre indviede 18 indflytningsklare ældreboliger opført af Ole Jepsen A/S

Et trefoldigt hurra blev ledt an af Roskildes borgmester Joy Mogensen til indvielsen af Toftehøjens Omsorgscenters 18 nye ældreboliger.

Beboere og ansatte fra Omsorgscenteret Toftehøjen var mødt op til fejringen, der fandt sted i bebyggelsens nyanlagte ’park’ med både sø og bæk.

De 18 ældreboliger var helt indflytningsklare samme dag som Ole Jepsen A/S afleverede dem til bygherren formand Inga Skjærris fra Ramsø Ældreboligselskab v/DOMEA.

Roskildes borgmester Joy Mogensen (på talerstolen) var imponeret over de fine rammer som de 18 nye ældreboliger er placeret i. Til venstre i billedet, Inga Skjærris, formand for Ramsø Ældreboligselskab. Foto / Ole Jepsen A/S

Derfor blev nøglerne til 6 af boligerne allerede udleveret samme dag, og dagen efter afleveringen af byggeriet var de første beboere flyttet ind.

Det var også en glad formand for Ramsø Ældreboligselskab, der roste entreprenøren for, at der ikke har været nogen overskridelser af hverken budget eller tidsplan.

Regnbuen viste sig frem over de 18 indflytningsklare ældreboliger på Parkvej i Viby Sjælland. Foto / Ole Jepsen A/S

Det gode samarbejde mellem bygherre, entreprenør, arkitekt og Toftehøjens personale blev rost af både Inga Skjærris og arkitekt Asger Juul fra Juul & Hansen Arkitekter ApS.

De 18 nye ældreboliger har et samlet areal på ca. 1.170 m2 og er opført i forlængelse af det eksisterende Omsorgscenter Toftehøjen.
Boligerne er på 65 m2 med to værelser og hver bolig har egen tilhørende have.

 

 

Nyheder

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til reception i anledningen af Ole Jepsens 60-års fødselsdag torsdag den 6. december 2018 kl. 14-17 Læs mere

Endnu en milepæl er nået i opførelsen af den 3.370 m2 store mandskabs- og garagebygning. Læs mere