Kasperskolen – Renovering og ombygning til specialskole

På Kasperskolen skal ca. 5.000 m2 renoveres og ombygges til nye, gode faciliteter til specialskolen. Visualisering/Rørbæk & Møller Arkitekter A/S

Sagsnavn
Kasperskolen

Adresse
Ejbyvej 35, 2740 Skovlunde

Entrepriseform
Totalentreprise

Sagsnummer
223

Bygherre
Ballerup Kommune

Arkitekt
Juul & Hansen Arkitekter A/S

Ingeniør
Norconsult A/S

Kommune
Ballerup

Byggeperiode
November 2017 – august 2018

Beskrivelse af byggeriet
I det 10.000 m2 store bygningskompleks i Skovlunde, skal Ole Jepsen A/S ombygge ca. 5.000 m2 i totalentreprise til brug for specialskolen Kasperskolen for Ballerup Kommune.

Den resterende del af bygningskomplekset skal under anden byggesag ombygges til botilbud og dagcenter. Midt i komplekset ligger en koncertsal som nemt skal kunne tilgås af Kasperskolens brugere og andre borgere i kommunen. Bygningen har tidligere huset professionshøjskolen UCC og er derfor indrettet til undervisningsbrug i forvejen. Huset har i dag flere undervisningslokaler, en sportshal, to små gymnastiksale, en sal til foredrag, et bibliotek samt en kantine.

Arbejderne omfatter nedrivning af vægge, der opbygges til nye gips- og glasvægge, ombygning af lofter, etablering af nye gulvoverflader og ombygning og etablering af installationer. Derudover skal der etableres nye indskudte dæk og trapper, renoveres overflader og der skal udføres bygningsarbejder i forbindelse med separation af Kasperskolen i forhold til den resterende bygning.

Udvendigt bliver der etableret ny legeplads, skure, hegn og belægninger.

Forud for byggestart er der gennemført en større PCB-sanering af bygningen.

Skolen er ikke i brug mens ombygningen er i gang.

Nyheder

Vi holder lukket fredag den 5. januar 2018, da vi er på medarbejderseminar den 5.-6. januar 2018. Læs mere

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere

Entreprenøren skal totalrenovere 126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød over de næste tre år. Hovedentreprisen har en værdi af knap 140 mio. kroner Læs mere