Kasperskolen – Renovering og ombygning til specialskole

På Kasperskolen skal ca. 5.000 m2 renoveres og ombygges til nye, gode faciliteter til specialskolen. Visualisering/Rørbæk & Møller Arkitekter A/S

Sagsnavn
Kasperskolen

Adresse
Ejbyvej 35, 2740 Skovlunde

Entrepriseform
Totalentreprise

Sagsnummer
223

Bygherre
Ballerup Kommune

Arkitekt
Juul & Hansen Arkitekter A/S

Ingeniør
Norconsult A/S

Kommune
Ballerup

Byggeperiode
November 2017 – februar 2019

Beskrivelse af byggeriet
I det 10.000 m2 store bygningskompleks i Skovlunde, skal Ole Jepsen A/S ombygge ca. 5.000 m2 i totalentreprise til brug for specialskolen Kasperskolen for Ballerup Kommune.

Den resterende del af bygningskomplekset skal under anden byggesag ombygges til botilbud og dagcenter. Midt i komplekset ligger en koncertsal som nemt skal kunne tilgås af Kasperskolens brugere og andre borgere i kommunen. Bygningen har tidligere huset professionshøjskolen UCC og er derfor indrettet til undervisningsbrug i forvejen. Huset har i dag flere undervisningslokaler, en sportshal, to små gymnastiksale, en sal til foredrag, et bibliotek samt en kantine.

Arbejderne omfatter nedrivning af vægge, der opbygges til nye gips- og glasvægge, ombygning af lofter, etablering af nye gulvoverflader og ombygning og etablering af installationer. Derudover skal der etableres nye indskudte dæk og trapper, renoveres overflader og der skal udføres bygningsarbejder i forbindelse med separation af Kasperskolen i forhold til den resterende bygning.

Udvendigt bliver der etableret ny legeplads, skure, hegn og belægninger.

Forud for byggestart er der gennemført en større PCB-sanering af bygningen.

Skolen er ikke i brug mens ombygningen er i gang.

Nyheder

Tidligere MT Højgaard-chef sættes i spidsen for en satsning på erhvervsbyggeri. Læs mere

Ole Jepsen A/S ændrer ejerstruktur for at fremtidssikre virksomheden. Læs mere

Stort tillykke med svendebrevet til Justice Navarro Christoffersen, der har bestået svendeprøven og nu kan kalde sig murersvend. Efter næsten 4 års uddannelse kan Ole Jepsen A/S’ Læs mere

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere