Kildevældsskolen – Skoleombygning

110 - Kildevældsskolen 4

Billedkunstlokalet på Kildevældsskolen på Østerbro. Foto / Ole Jepsen A/S

Sagsnavn
Kildevældsskolen
Adresse
Bellmansgade 5A, 2100 København Ø
Entrepriseform
Hovedentreprise
Sagsnummer
110
Bygherre
Københavns Kommune
Arkitekt
White arkitekter A/S
Ingeniør
Strunge Jensen A/S, Rådgivende Ingeniører F.R.I.
Kommune
Københavns Kommune
Byggeperiode
April 2007 – august 2008

Beskrivelse af byggeriet
På 2. salen af Kildevældsskolens sydbygning har Ole Jepsen A/S bl.a. opført et værkstedsområde for billedkunst og håndgerning. Rummet har dobbelthøjde og indskudt balkon med tilhørende depot- og ovnrum.

110 - Kildevældsskolen 1

Mezzaninen i billedkunstlokalet. Foto / Ole Jepsen A/S.

Der er indrettet nye toiletfaciliteter. Dertil er der Indrettet af to nye musiklokaler med lydtætning af døre, lofter, gulve og vægge til undervisningsbrug.

På 3. salen er der indrettet et caféområde og lokaler til elevråd og studievejleder. På tagetagen er der etableret nye klasserum og eksisterende klasseværelser er blevet renoveret.

I Nordbygningen er en tidligere gymnastiksal med omklædningsrum til multianvendelig sal for de mindste klasser blevet ombygget. Salen indeholder pædagogisk værksted med udleveringskøkken for ca. 400 elever fra de mindste klasser.

Nyheder

I Ole Jepsen A/S bruger både ledelse og medarbejdere mange ressourcer på vinterforanstaltninger for at sikre et godt arbejdsmiljø for alle på vores byggepladser hele vinteren igennem. Læs mere

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til reception i anledningen af Ole Jepsens 60-års fødselsdag torsdag den 6. december 2018 kl. 14-17 Læs mere

Endnu en milepæl er nået i opførelsen af den 3.370 m2 store mandskabs- og garagebygning. Læs mere