Nyelandsvej – Nye grupperum og facader

Nyelandsvej 6

Ole Jepsen A/S har etableret 6 nye grupperum på Skolen på Nyelandsvej på Frederiksberg. Foto/Ole Jepsen A/S

Sagsnavn
Nyelandsvej

Adresse
Nyelandsvej 23, 2000 Frederiksberg

Entrepriseform
Hovedentreprise

Sagsnummer
210

Bygherre
FK-Ejendomme, Frederiksberg Kommune

Ingeniør
Falkon A/S Rådgivende Ingeniører A/S F.R.I.

Kommune
Frederiksberg

Byggeperiode
Oktober 2015 – januar 2016

Beskrivelse af byggeriet

For Frederiksberg Kommune udførte Ole Jepsen A/S hovedentreprisen på opførelsen af 6 nye grupperum på Skolen på Nyelandsvej midt på Frederiksberg.

Nyelandsvej 1

En del af betonbalkonerne er inddraget, for at gøre de nye grupperum større. Herefter er der isat nye vinduer i facaden ud mod Nyelandsvej. Foto/Ole Jepsen A/S

Projektet omfattede, at betonbalkoner og gangarealer blev inddraget og indrettet til nye grupperum samt at facaden ud mod Nyelandsvej blev fremrykket.

Indvendigt blev der udført murreparationer, opbygget nye undergulve, hvorefter nye gulve blev etableret. Nye gipsvægge og nyt inventar blev endvidere monteret.

Dertil blev der opsat nye brandglasvægge og akustiklofter.

Nyelandsvej 2

Der er i alt ombygget til 6 nye grupperum ved at inddrage både gang- og blakonareal. Foto/Ole Jepsen A/S

Ved etablering af den nye facade blev de eksisterende betonbalkoner inddraget, og nye glasfacadepartier i energiglas monteret.

Under forløbet blev der taget store hensyn til skolens elever og personale, da skolen skulle fungere normalt under arbejdets udførelse.

Nyelandsvej 5

Skolen var i brug under hele ombygningen, så der skulle tages hensyn til børnenes og personalets dagligdag. Foto/ Ole Jepsen A/S

Derfor blev minimering af støv- og støjgener indtænkt i projektet, for at skolens dagligdag var mindst muligt påvirket af byggearbejdet.

Nyheder

Ole Jepsen A/S ændrer ejerstruktur for at fremtidssikre virksomheden. Læs mere

Stort tillykke med svendebrevet til Justice Navarro Christoffersen, der har bestået svendeprøven og nu kan kalde sig murersvend. Efter næsten 4 års uddannelse kan Ole Jepsen A/S’ Læs mere

Ole Jepsen A/S’ to renoveringsprojekter, Farum Midtpunkt og Sortemosen, er indstillet til Renoverprisen 2018 og er med i kampen om at blive kåret som Danmarks bedste renovering. Læs mere

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere