Prækvalificeret til 58 nye rækkehuse i Ishøj

Ole Jepsen A/S er prækvalificeret til at afgive tilbud på 58 nye rækkehuse til Boligforeningen AABs afd. 55 Vejleåparken i Ishøj.

58 nye, almene boliger opført som rækkehuse skal bygges for Boligforeningen AAB, Vejleåparken afd. 55 i Ishøj. Visualisering / Mangor & Nagel A/S

Boligforeningen AAB vil tilføje 58 nye, almene boliger til deres afdeling 55 Vejleåparken i Ishøj, og har prækvalificeret Ole Jepsen A/S til at afgive tilbud på opgaven.

Ole Jepsen A/S er dermed en af fem entreprenører, der er prækvalificeret til projektet, hvor 58 nye rækkehuse, placeret i 3 blokke, skal opføres.

Rækkehusene er ét-planhuse, som alle får egen have med terrasse. Rækkehusene er forskudt i forhold til hinanden for at minimere indblik både ind i bebyggelsen og ud mod eksisterende naboer.

Facaderne bliver i puds eller tegl, så de er i harmoni med den eksisterende bebyggelse i Vejleåparken.

Det samlede byggeri får et areal på ca. 4.600 m2.

Det er Mangor & Nagel A/S, der varetager totalrådgivning samt arkitekt- og landskabsydelserne, mens Oluf Jørgensen A/S varetager ingeniørrådgivningen.

Opførelsen af de 58 nye rækkehuse forventes at gå i gang i sensommeren 2017.

Nyheder

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere

Entreprenøren skal totalrenovere 126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød over de næste tre år. Hovedentreprisen har en værdi af knap 140 mio. kroner Læs mere