Prækvalificeret til fremtidens boliger og liv i Gladsaxe

78 almene boliger med servicearealer skal opføres mens 5.000 m2 i de eksisterende bygninger ombygges på BOLIV i Gladsaxe. Visualisering / Cubo Arkitekter A/S og Force4 Architects

Vi er prækvalificeret til opførelsen af 78 nye almene boliger med servicearealer og ombygning af 5.000 m2 på BOLIV – Fremtidens boliger og liv på Kellersvej i Gladsaxe.

Gladsaxe Kommune har prækvalificeret Ole Jepsen A/S til en ny, stor byggesag, BOLIV – Fremtidens boliger og liv på Kellersvej, som er Gladsaxe Kommunes bredspektrede tilbud til borgere med mentale og fysiske handicap.

Projektet omfatter opførelse af 78 almene boliger til fysisk og psykisk handicappede og servicearealer med et samlet areal på 5.746 m2. Dertil skal der også opføres skure til boligerne samt cykel- og renovationsskure.

De nye boliger og servicearealer skal ligge på et område med eksisterende bygninger, og der skal derfor først nedrives to eksisterende boligfløje og to mindre bygninger på ca. 5.747 m2.

Herudover skal der også udføres gennemgribende ombygninger på næsten 5.000 m2 i de resterende bygninger på Kellersvej-området, heriblandt de gamle, bevaringsværdige bygninger.

Projektet har MOE A/S som bygherre-rådgiver med arkitektydelser af CUBO Arkitekter A/S og Force4 Architects, ingeniørydelser af Oluf Jørgensen A/S og Sweco Danmark A/S og landskab af Henrik Jørgensen Landskab A/S.

BOLIV skal stå færdigt medio 2021.

Nyheder

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere

Entreprenøren skal totalrenovere 126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød over de næste tre år. Hovedentreprisen har en værdi af knap 140 mio. kroner Læs mere