Rejsegilde på Ørbygårds 1. etape

Over 100 interesserede beboere og ansatte var med til at fejre rejsegildet på Plejehjemmet Ørbygårds 1. etape. Foto / Ole Jepsen A/S

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret.

For et år siden tog Rødovres borgmester, Erik Nielsen, det første spadestik, der igangsatte moderniseringen af Plejehjemmet Ørbygård.

Dette efterår kunne borgmesteren vende tilbage til Ørbygård og holde tale indendørs i den første bygning, der skal rumme 34 af de i alt 82 nye, moderne boliger.

I året, der er gået, har hovedentreprenør Ole Jepsen A/S haft travlt med at nedrive halvdelen af plejehjemmet og opføre den første del af det nye Ørbygård.

Mange spændte beboere var med til fejringen af rejsegildet på den 1. etape af Plejehjemmet Ørbygård i Rødovre.

Rejsegildet sluttede af i spisesalen, hvor den gode stemning fortsatte. Foto / Ole Jepsen A/S

Her blev håndværkernes indsats rost og særligt blev det gode og konstruktive samarbejde mellem bygherre, Rødovre Kommune og DAB, TNT Arkitekter A/S og hovedentreprenør Ole Jepsen A/S fremhævet af alle parterne.

Efter taget er rejst, toner det arkitektoniske udtryk sig nu frem og man får fornemmelsen af, hvordan de fremtidige rammer bliver.

Kig ud over det nylagte tag, der er udført med totaloverdækning. Foto / Ole Jepsen A/S

Byggeriet har været i gang i ca. 1 år, og arbejdet med tilblivelsen af de nye 7.575 m2 på Plejehjemmet Ørbygård forløber frem til efteråret 2019.

 

Nyheder

En vigtig milepæl er nået på Plejehjemmet Ørbygård, hvor rejsegildet på den første af to etaper er fejret. Læs mere

Entreprenøren skal totalrenovere 126 almene boliger på Byager Vænge i Birkerød over de næste tre år. Hovedentreprisen har en værdi af knap 140 mio. kroner Læs mere

Kickstart din karriere som byggeleder i Ole Jepsen A/S. Du bliver fastansat byggeleder fra første arbejdsdag, hvor du gennem et skræddersyet forløb med fokus på din Læs mere

En tilfreds bygherre indviede 18 indflytningsklare ældreboliger opført af Ole Jepsen A/S Læs mere