Taarbæk Børnehus – Til- og Ombygning

Sagsnavn
Taarbæk Børnehus
Adresse
Taarbæk Strandvej 84
2800 Kgs. Lyngby
Entrepriseform
Hovedentreprise
Sagsnummer
182
Bygherre
Lyngby-Taarbæk Kommune
Center for Arealer og Ejendomme
Rådhuset
Lyngby Torv 17
2800 Kgs. Lyngby
Ingeniør
Ingholt Consult
Rådgivende Ingeniørfirma ApS
Frederiksborgvej 25, 1. sal
3520 Farum
Kommune
Lyngby-Taarbæk Kommune
Byggeperiode
Fra uge 26 2013 til slut oktober 2013

Beskrivelse af byggeriet
Børnehuset i Taarbæk omfatter udførelse af om- og tilbygning af Taarbæk Børnehus i Hovedentreprise.

Hovedentreprisen omfatter i korte træk en ny tilbygning mod sydøst, en ny adgang ved hovedindgangen, etablering af et kombineret handicaptoilet og puslerum, etablering af et nyt ABA anlæg, delvis nye gulv- , væg-, og loftoverflader.

I hovedtræk beskrevet, nedrives en eks. tilbygning mod øst, og erstattes af en større tilbygning samme sted. Ved hovedindgangen etableres en niveaufri afgang i form af en handicaplift inkl. halvmur og ny adgangstrappe.

Indvendig etableres i stueplan et nyt puslerum/handicaptoilet i eks. vådrum. Endvidere sammenlægges to lokaler i stueplan, nu personaleområde, til et stort grupperum. Der etableres personalefaciliteter i kælderen.
Den eksisterende ejendom er en gammel villabebyggelse fra 1917, som i løbet af årene har gennemgået mange til-, og ombygninger.

Nyheder

Det vil glæde os at se kunder, samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset til reception i anledningen af Ole Jepsens 60-års fødselsdag torsdag den 6. december 2018 kl. 14-17 Læs mere

Endnu en milepæl er nået i opførelsen af den 3.370 m2 store mandskabs- og garagebygning. Læs mere

I sommerens hede er de første betonelementer blevet rejst og fundamentet støbt på Garderkasernen i Høvelte, hvor Ole Jepsen A/S opfører ny garage- og mandskabsbygning. Læs mere