Vinterforanstaltninger sikrer et godt arbejdsmiljø

På Ole Jepsen A/S’ byggesag på Sønderkærgården i Hvidovre får vinterforanstaltninger stor opmærksomhed. Foto / Bam-bus

I Ole Jepsen A/S bruger både ledelse og medarbejdere mange ressourcer på vinterforanstaltninger for at sikre et godt arbejdsmiljø for alle på vores byggepladser hele vinteren igennem.

I Ole Jepsen A/S bruger både ledelse og medarbejdere mange ressourcer på at sikre et godt arbejdsmiljø til gavn for alle ansatte på vores byggepladser. Sikring af korrekte vinterforanstaltninger, for at beskytte alle ansatte i vinterperioden er ingen undtagelse.

Det fremhæver Ole Jepsen A/S’ arbejdsmiljøansvarlige projektleder, Henriette Bleibach i Under Hjelmenes podcast om vinterforanstaltninger.

Byggeriets Arbejdsmiljøbus (Bam-bus) har lagt vejen forbi to af Ole Jepsen A/S’ byggesager, for at se hvordan vinterforanstaltninger tager sig ud i praksis, og hvad det har af betydning for arbejdsmiljøet på vores byggesager.

Bam-bus har besøgt Ole Jepsen A/S’ renoveringssager Sønderkærgården i Hvidovre og Kasperskolen i Skovlunde, hvor projektledere, sikkerhedskoordinatorer,
arbejdsmiljørepræsentanter og virksomhedens KMA-ansvarlige projektleder interviewes om vinterforanstaltninger og hvordan det store fokus på arbejdsmiljø har nedbragt antallet af arbejdsulykker, så der nu ikke er nogle.

I videoen interviewes projektleder Ulrich Skovhus om, hvilke tiltag byggeledelsen gør for at sikre gode vinterforanstaltninger på Sønderkærgården. Her gennemgår 733 almene boliger en udvendig renovering, der betyder at byggepladsens ansatte arbejder ude året rundt. Derfor er der stor opmærksomhed på gode vinter-foranstaltninger på projektet.

Arbejdstilsynets krav til vinterforanstaltninger er gældende i perioden 1. oktober til 31. marts. Der er dermed god grund til at rette fokus mod gode vinterforanstaltninger, da vinteren i byggeriet varer to måneder mere.

Se videoen om vinterforanstaltninger her og hør endnu mere om betydningen af gode vinterforanstaltninger i podcasten her.

Nyheder

Stort tillykke til vores nye murersvend Christian Nielsen med svendebrevet. Efter at have knoklet på med sit svendestykke i den seneste tid, kom belønningen for murerlærling i Ole Læs mere

Har du flair for tal og har du min. 2 års erfaring med at arbejde med kalkulation og tilbud? Så er du måske vores nye kalkulationsmedarbejder! (Klik på billedet for Læs mere

Bygningskonstruktørstuderende fra KEA besøgte byggepladsen på vores renoveringsprojekt Byager Vænge i Birkerød. Læs mere